Vogn
Din vogn er tom
UDSALGET SLUTTER I DAG! OP TIL 50% RABAT

FORSENDELSESPOLITIK

Nedenfor er de gennemsnitlige leveringstider for alle vores pakker:

- Når du har afgivet din ordre, har vi brug for 1-3 hverdage til at behandle den. I løbet af ugen tager det én hverdag, men afgives ordren en fredag ​​aften eller weekend, kan det tage lidt længere tid.

- Når ordren er behandlet, afsendes den, og leveringen tager i gennemsnit 8-12 hverdage. Vi er forpligtet til at gøre bestillings- og leveringsprocessen så let som muligt for vores kunder. Men hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.

Annullering af en ordre

Når ordren er afgivet, klargøres den straks til forsendelse af vores automatiske systemer. Derfor er det desværre ikke muligt at annullere en gennemført ordre. Hvis du er i tvivl om det produkt, du har modtaget, tilbyder vi en problemfri returneringsproces. Du har ret til at returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen og modtage fuld refusion.

Forsendelsesgebyrer

Forsendelsesomkostninger er vores ansvar for hver ordre. Der kræves ingen minimumsbestillingsmængde.

Produkternes oprindelse

MODE KØBENHAVN samarbejder med et globalt netværk af leverandører, herunder mange kinesere, for at tilbyde dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi er klar over, at du måske undrer dig over vores produkters oprindelse, men vi forsikrer dig om, at vi følger strenge internationale standarder. Hvert produkt bliver omhyggeligt inspiceret og testet inden forsendelse, og vi arbejder kun med velrenommerede producenter, som er forpligtet til fremragende kvalitet. Vores mål er at tilbyde dig de bedste produkter, som du ikke kan finde i butikkerne, til den bedste pris. Din tilfredshed og ro i sindet er vores højeste prioritet.

Har du spørgsmål til din ordre?

Så tjek først vores FAQ-side. Dit spørgsmål vil sandsynligvis blive besvaret der. Hvis ikke, så kontakt os venligst via kontaktsiden. Vores kundeservice er tilgængelig 7 dage om ugen og svarer altid indenfor 24 timer.

FORSENDELSESPOLITIK